Reserveringsreglement

Reserveer van een baan doe je via de KNLTB ClubApp of op onze website!

-   Je hangt af voor één uur (zowel voor enkel- als dubbelspel), te beginnen op de hele en halve uren.

-   Is de baan na een uur spelen niet door anderen gereserveerd, dan kun je langer spelen. Je kunt niet verlengen in de app of op de website;  je kunt maximaal één uur reserveren per dag.

-  Je kunt maximaal 7 reserveringen maken per week, met een maximum van 1 reservering per dag.

-  Een baan is vanaf 7 dagen (tot 0 minuten) voor de tijd waarop je wilt tennissen te reserveren.

-  Je kunt zelf kiezen welke baan je afhangt. De regel is wel: banen volmaken, oftewel geen mensen van de baan halen, als er nog andere banen leeg zijn. Voorbeeld: baan 1 t/m 4 zijn gereserveerd tot 20.00 uur en jij wil om 20.00 uur tennissen, dan kies je voor baan 5 of 6, zodat de mensen op baan 1 t/m 4 na hun gereserveerde uurtje nog door kunnen tennissen op hun baan als ze dat willen.  

-  Als een baan/de banen wegens vorst, sneeuwval, onderhoud aan de banen, competitie, toernooi of om welke andere reden dan ook niet te reserveren is/zijn, kun je dat altijd online zien (ook de reden is zichtbaar). Die baan/banen zis/zijn dan geblokkeerd.  

-  Op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur zijn baan 1 t/m 5 gereserveerd voor het grabbelen, je kunt dan alleen baan 6 reserveren. Iedereen is welkom om deel te nemen aan het grabbelen. 

-  Reserveren van een baan kan met een introducé, dit dien je aan te geven tijdens het reserveren van de baan. Een introducé betaalt  € 4,-  per keer en ieder lid mag maximaal 5 keer een introducé meenemen.