Reserveringsreglement

 Dit reserveringsreglement is geldig vanaf 19 april 2021

Wil je tennissen? Reserveer een baan via de KNLTB ClubApp of op onze website!

-   Je hangt af voor één uur (zowel voor enkel- als dubbelspel), te beginnen op de hele en halve uren.

-   Is de baan na een uur spelen niet door anderen gereserveerd, dan kun je langer spelen. Je kunt niet verlengen in de app of op de website, want je kunt maximaal één uur reserveren per dag.

-  Je kunt maximaal 7 reserveringen maken per week, met een maximum van 1 reservering per dag.

-  Een baan is van 7 dagen tot 0 minuten voor de tijd waarop je wilt tennissen te reserveren.

-  Je kunt zelf kiezen welke baan je afhangt, maar de regel is wel: banen volmaken, oftewel we halen geen mensen van de baan, als er nog andere banen helemaal leeg zijn. Voorbeeld: baan 1 t/m 4 zijn gereserveerd tot 20.00 uur en jij wil om 20.00 uur tennissen, dan kies je voor baan 5 of 6, zodat de mensen op baan 1 t/m 4 na hun gereserveerde uurtje tennissen nog door kunnen tennissen op hun baan als ze dat willen.  

-  Als een baan/de banen wegens vorst, sneeuwval, onderhoud aan de banen, de competitie, een toernooi, of welke andere reden dan ook niet te reserveren is/zijn, is dat altijd online te zien (ook de reden is zichtbaar) en is die baan/zijn die banen geblokkeerd voor reserveringen.  

-  Op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur, tijdens de grabbelavond, zijn baan 1 t/m 5 gereserveerd voor het grabbelen, je kunt dan alleen baan 6 reserveren.  

-  Reserveren van een baan kan met een introducé, dit dien je aan te geven tijdens het reserveren van de baan. Een introducé betaalt  € 4,-  per keer en ieder lid mag maximaal 5 keer een introducé meenemen.