BTCB de club

Beckson’s Tennis Club Brummen - de vereniging

Gezelligheid, saamhorigheid en een lekker potje tennissen, dat is waar wij voor gaan als club. Wij willen dat tennis voor iedereen bereikbaar en uitvoerbaar is dus je bent bij ons van harte welkom! 

Grabbelavond
Je stroomt gemakkelijk in tijdens de ‘grabbelavond’ op de dinsdag. We grabbelen alle pasjes bij elkaar, vormen tweetallen en zo dubbel je een half uur tegen elkaar. Het volgende halve uur speel je dan weer met en tegen iemand anders.

Toernooien en competitie
Elk jaar organiseren wij twee open toernooien: Het Opslagbox Brummen Open Toernooi in juni en het Jolink Open in september. Daarnaast zijn er verschillende toernooien speciaal voor onze leden: het 60+ toernooi in oktober, kindertoernooi x, etc. En er zijn vele teams die ons vertegenwoordigen in de de (KNLTB) competitie(s). 

Het ontstaan
Onze club is onderdeel van Sportpark de Hazenberg en we beschikken over zes kunstgrasbanen. De Beckson Tennis Club Brummen (BTCB) ontstond op 1 april 1952 vanuit de personeelsvereniging van de toenmalige Becker’s Son Metaalwarenfabriek en is inmiddels uitgegroeid tot een vereniging met zo’n 500 leden die het leuk vinden om te tennissen.

Ervaar zelf wat voor leuke club we zijn en word lid!